Det är roligt att få gå ut med ett gäng kompisar på bio, eller ha ett filmmaraton hemma i soffan. För en riktigt skön filmkväll ska du satsa på kläderna som både är snygga och riktigt bekväma, som gör att du verkligen känner dig som dig själv.

 

Hitta ditt favoritmärke

Du ska gå på bio med gänget. Eller så ska du på en filmdejt. Då vill du vara snygg, känna dig klädd på ett sätt som verkligen berättar vem du är. Stå ut, men samtidigt vara klassisk och avspänd. Kläder med det lilla extra. Det smartaste är att satsa på riktiga märken som är välsydda, som Peak Performance, Parajumpers, Young Gina, Lacoste, Svea och Tommy Hilfiger. Då är du alltid rätt klädd, både för skola, extrajobb, bio och dejt. Köp dina kläder på https://kidsbrandstore.se/ som har alla märken som du behöver och som alltid har en intressant rea som gör klädinköpet än roligare.

Klädd för biokvällen med gänget

Biokväll med gänget brukar ofta innebära både film och äta. Först träffas för att äta hamburgare, så att ni verkligen är mätta. Sedan vidare till bion där det blir Coca cola, popcorn och godis. På en biokväll vill du vara snyggt klädd, samtidigt som du också vill vara bekväm eftersom du kommer att sitta i biostolen i 2-3 timmar. Ett par sköna stretchiga jeans med en snygg överdel fungerar alltid. Vintertid är det smart att satsa på en riktigt bra jacka som både håller dig varm och som matchar dina kläder. Både Parajumpers och Peak Performance har riktigt snygga jackor och parkas för tonåringar och unga vuxna.

Klädd för biodejten

När du ska på biodejt vill du naturligtvis vara bekväm, men än mer verkligen vara personligt klädd. Detta så att du med ditt utseende också berättar något om dig själv. Satsa på en personlig stil som du gillar. För att skapa en mer personlig touch är det smart att satsa på snygga accessoarer som väska, smycken och en skön lång halsduk att vira flera varv runt halsen för att verkligen rama in ansiktet.

Filmmaraton

Det är roligt att bjuda in kompisarna för ett filmmaraton. Titta på en filmserie eller Netflix hela natten. Det fina med just ett filmmaraton är att du kan satsa på sköna kläder. Mjukbyxor, hoddies och one pice. Ni kan rent av vara lite crazy och utgå från filmtemat. Om du ska bjuda in till ett filmmaraton kan det vara klokt att du ser till att alla som kommer garanterat får en skön plats under filmen. Ställ fram en extra soffa, fåtöljer och sittpuffar. Om ni ska se film hela natten kan du också lägga ut madrasser och varma filtar. Bra bjudmat är varma smörgåsar, tacos eller pizza. Härlig plockmat att äta framför tv:n.